Scroll Top

Έξυπνο Συνδρομητικό Σύστημα Ασφαλείας

Αποκτήστε Σήμερα το Εξυπνότερο σύστημα ασφαλείας για το σπίτι σας

στην Καλύτερη τιμή της αγοράς που έγινε ποτέ!

Χωρίς δέσμευση συμβολαίου, για όσο καιρό θέλετε, με επιλογή αποχώρησής σας Οποιαδήποτε στιγμή!

Το Νέο Σας Σύστημα, Με Μια Ματιά!

Η συνδρομητική επιλογή του συστήματος ασφαλείας Residence, σας προστατεύει από διάρρηξη, φωτιά, πλημμύρα, προσωπική επίθεση, περιμετρική παραβίαση και όλους τους πιθανούς κινδύνους, με τους οποίους μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι.

Η ασφάλεια υψηλού επιπέδου επιτυγχάνεται με την ένωση των πιο αξιόπιστων αισθητήρων & ανιχνευτών τελευταίας τεχνολογίας, που θωρακίζουν τον χώρο σας μέρα και νύχτα. Η εγγυημένη υψηλή κρυπτογράφηση διασφαλίζει, ότι το σύστημά σας θα είναι πάντα απαραβίαστο.

Ο πανεύκολος χειρισμός του συστήματος ασφαλείας γίνεται μέσω έξυπνης εφαρμογής κινητού τηλεφώνου, τηλεχειριστηρίου, πληκτρολογίου και οθόνης αφής.

Δείτε από το κινητό σας ζωντανή εικόνα από τις κάμερες, οπλίστε τον συναγερμό σας και διαχειριστείτε από μια ενιαία έξυπνη εφαρμογή όλες τις συσκευές & αυτοματισμούς του σπιτιού σας.

Η εγκατάσταση στον χώρο σας ολοκληρώνεται σε ελάχιστες ώρες, χωρίς καλώδια και χωρίς τρυπήματα. Επίσης είναι κατάλληλο και για όσους ενοικιάζουν, επειδή δεν προκαλούνται αρνητικές παρεμβάσεις στον χώρο σας.

Σπίτι Ασφαλές, Μια Διαχρονική Και Ανεκτίμητη Αξία!

Επιλέξαμε την πιο αξιόπιστη επιλογή ασύρματου συστήματος ασφαλείας, το μοντελο AX-PRO 2023 της HikVision.

Ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός των συσκευών του συστήματος ενσωματώνεται απόλυτα με το περιβάλλον και αναδεικνύει τον χώρο σας.

Η επεκτασιμότητα του συστήματός μας επιτρέπει να προστεθούν μέχρι 64 συσκευές όλων των τύπων, όπως διάρρηξης, πυρκαγιάς, πλημύρας, θερμοκρασίας, περιμετρικής ασφάλειας, προσωπικής απειλής κ.α.

Επιπλέον, η ασφάλεια του χώρου σας μπορεί να ενισχυθεί με Έξυπνες Κάμερες Εσωτερικού & Εξωτερικού χώρου, Συστήματα Θυροτηλεόρασης, Ελέγχου Πρόσβασης & Αυτοματισμούς.

Το σύστημα ασφαλείας ενσωματώνει τις έξυπνες κάμερες στα διαφορά σενάρια λειτουργίας του, όπως για παράδειγμα περιμετρική όπλιση.

Στην περίπτωση, που κάποιος επίδοξος διαρρήκτης παραβιάσει τον χώρο σας, οι κάμερές μας τον εντοπίζουν άμεσα και τον προειδοποιούν με σχετική ανακοίνωση ενεργοποιώντας παράλληλα την σειρήνα και τον φωτισμό της κάμερας.

Ταυτόχρονα λαμβάνονται φωτογραφίες & βίντεο του συμβάντος στο κινητό σας τηλέφωνο, δίνοντας σας την δυνατότητα να μιλήσετε απευθείας στο σημείο της παράνομης εισόδου ξαφνιάζοντας τον κάθε επιτήδειο “Επισκέπτη”.

Νέα Σειρά Αισθητήρων & Έξυπνων Καμερών

Η υψηλή αισθητική συνδυάζεται απόλυτα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην Νέα Ολοκληρωμένη σειρά ανιχνευτών και καμερών.

Μαζί σας, θα επιλέξουμε τις καταλλήλες συσκευές σχεδιάζοντας το δικό σας σύστημα προσαρμοσμένο απόλυτα στις δικές σας ανάγκες σας και το επίπεδο ασφάλειας, που επιθυμείτε.

Το σύστημα ασφάλειας προσαρμόζεται απόλυτα στον δικό σας τρόπο ζωής, δίνοντας σας την απολυτή αίσθηση ασφάλειας κάθε ημέρα και νύχτα, προστατεύοντας, ότι είναι πολυτιμότερο για εσάς.

RESIDENCE

Συνδρομητικό Πακέτο
29 το Μήνα
 • Συσκευές που Συμπεριλαμβάνονται στην Συνδρομή:
 • Μια Κεντρική Μονάδα-Hub 64 αισθητήρων με ενσωματομένη σείρηνα & μπαταρία
 • Ένα Τηλεχειριστήριο για όπλιση, αφόπλιση, λειτουργία πανικού & αυτοματισμών
 • Ένα Αισθητήρα παραβίασης πόρτας/παραθύρου με ενσωματομένο ανίχνευτη κραδασμών
 • Ένα Ανιχνευτή κίνησης, φιλικό προς τα αγαπημένα σας κατοικίδια
 • Μια Εικονική σειρήνα εξωτερικού χώρου με φάρο και μπαταρία
 • Υπηρεσίες που Συμπεριλαμβάνονται στην Συνδρομή:
 • Ένωση με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων της Εταιρείας μας για 24ωρη παρακολούθηση
 • Συντήρηση, Αλλαγή Μπαταριών και Κάρτα SΙΜ
 • Εγγύηση, Επιδιόρθωση και Αντικατάσταση Συσκευών
 • Εγκατάσταση Έξυπνης εφαρμογής κινητού τηλεφώνου σε όσες συσκευές επιθυμείτε
 • Επαγγελματική Εγκατάσταση και Προγραματισμος Συστήματος από εμπείρους αδειούχους τεχνικούς της εταιρείας μας
 • Ισχύει Τέλος Εγκατάστασης 150€